Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

14ο RIDERS SPIRIT. Aλλη μία πετυχημένη μοτοσυγκέντρωση από το Choppers Riders Club Thessaloniki

Το παρακάτω άρθρο το βρήκα και το αναδημοσιεύω από  http://www.motogr.tv/.
"O καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς τον Ιούλιο είναι να πας σε RIDERS SPIRIT", σκέφτηκα και κίνησα για το camping ΝΗΡΕΑΣ στο Βαρικό Κατερίνης, κάτω από τον Όλυμπο και πάνω στην τεράστιου μήκους και κάλλους περίφημη Ολυμπιακή Ακτή που ζούσε ήδη το τουριστικό της οίστρο.
www.motogr.tv θα είναι πάντα κοντά στις δραστηριότητες του όπως το κάνει την τελευταία δεκαετία. Ας πάρουμε όμως μία γεύση από 14ο RIDERS SPIRIT...
Οι διοργανώσεις του Choppers Riders Club Thessaloniki είναι με ένα μαγικό τρόπο πάντα πετυχημένες και -μεταξύ μας- το μαγικό στοιχείο είναι ο άριστος καταμερισμός των υπευθυνοτήτων ανάμεσα στα μέλη και η διάθεση για συνεργασία μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα για τις αρκετές εκατοντάδες των επισκεπτών που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ένα ασφαλές bikers meeting χωρίς έκτροπα και δήθεν ατμόσφαιρα. Δύο στοιχεία που προστέθηκαν για φέτος πρόσθεσαν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο RIDERS SPIRIT. Το stund show από τους SXS που έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο στον περιορισμένο χώρο του γήπεδου μπάσκετ και ο ταύρος, το γνωστό παιχνίδι "ποιός θα μείνει στην σέλα περισσότερο" που υπήρχε για δωρεάν χρήση στον χώρο για τα εμπορικά περίπτερα που είχε δημιουργηθεί δίπλα από τον μεγάλο συναυλιακό χώρο με τα πολλά και καλά rock συγκροτήματα που γέμισαν 3 νύχτες γεμάτες κέφι, μοτοσυζητήσεις από μεγάλες και μικρές παρέες , καυτά strip show και φυσικά πολύ ...μπύρα! Για τους πεινασμένους υπήρχε και special μακαρονάδα με 1 ευρώ (αυτό θα πει χτύπημα στην κρίση!) ενώ την Κυριακή γύρω στις 12 όλα ήταν έτοιμα για τα Μοτοκαλλιστεία που φέτος ήταν πολυπληθέστατα σε συμμετοχές! Ανάμεσά τους ήταν μερικές μοτοσυκλέτες άξιες για παρουσίαση σε εκθέσεις του εξωτερικού, φτιαγμένες από ελληνικά χέρια (θα σας τις παρουσιάσουμε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού MOTO X-treme -no 133- που κυκλοφορεί 30 Ιουλίου).
Η παρουσίαση από τον Τάσο -HIGHLANDER- Σαββίδη ήταν όπως πάντα ...φαντασμαγορική από την αρχή μέχρι το τέλος που ανακοίνωσε και την πρόθεση του Choppers Riders Club Thessaloniki να είναι δωρεάν η είσοδος για το τριήμερο του επόμενου RIDERS SPIRIT. Απίστευτο! Ελπίζουμε να καταφέρουν κάτι τέτοιο και ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος που διψάει για μοτοσυγκεντρώσεις να στηρίξει το RIDER`s SPIRIT ακόμη περισσότερο. Οι κατηγορίες ήταν πολλές και οι τριάδες των νικητών βραβεύτηκαν από την κριτική επιτροπή με κύπελλα ενώ είχαν προηγηθεί και διάφορες βραβεύσεις μετά από διαγωνισμούς για την πιο γρήγορη μπυροποσία, το πιο απόκρυφο τατουάζ και άλλα τρελλά κι ενδιαφέροντα.
Το 2013 το club κλείνει τα 20 χρόνια της ύπαρξής του και κάτι μου λέει ότι θα το γιορτάσουν με πολλούς και ενδιαφέροντες τρόπους. Το MOTO X-treme και το

Δεν υπάρχουν σχόλια: