Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

MACEDONIAN WARRIORS HELLAS 3rd BIKERS WEEKEND Το πιο πετυχημένο!

 Το παρακάτω άρθρο το βρήκα και το αναδημοσιεύω από http://www.motorsite.gr
 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Makedonian Warriors διοργάνωσαν στη Ασπροβάλτα την ετήσια συνάντηση τους.
Το Παρασκευοσαββατοκύριακο 20-21-22 Ιουλίου 2012 η Ασπροβάλτα γέμισε με μοτοσυκλέτες και μοτοσυκλετιστές που βρέθηκαν εκεί με αφορμή το 3ο BIKERS WEEKEND όπου το ιδιαίτερο chopper club των «Μακεδόνων» γιόρτασε παράλληλα τα 9α γενέθλια του.


Το στοιχείο που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι στην συνάντηση αυτή δεν είδαμε μόνο μοτοσυκλέτες chopper, αλλά κάθε είδους μοτοσυκλετιστές από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και όχι μόνο!
Στην τριήμερη εκδήλωση, παρά την οικονομική κρίση ο αριθμός των συμμετοχών ήταν υπερδιπλάσιος από την προηγούμενη χρονιά και το κλίμα υπήρξε μοναδικό.

 Έγιναν τα καθιερωμένα μοτοκαλλιστεία, υπήρξε η...παραδοσιακή παράσταση striptease, πολύ μπύρα, κλασσικές φάτσες και φυσικά μουσική. Στην σκηνή ανέβηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο εννέα συνολικά συγκροτήματα, αλλά την διαφορά την έκανε η παρουσία των ΜΠΛΕ.
 Το δημοφιλές συγκρότημα που λειτούργησε ως πόλος έλξης και για ένα πρόσθετο κοινό από την γύρω περιοχή, έδειξε να απολαμβάνει την παρουσία ενός σκληροπυρηνικού ροκ κοινού και τα έδωσε όλα!
Εκτός από τα γνωστά κομμάτια του συγκροτήματος και τις πραγματικά πιπεράτες συζητήσεις της Τζώρτζια με το κοινό, ακούσαμε εξαιρετικές εκτελέσεις γνωστών ροκ τραγουδιών. Από CLASH και SIMPLE MINDS μέχρι SUBWAYS….και PRODIGY παρακαλώ!
 Όπως σε όλα τα event των MACEDONIAN WARRIORS το συγκρότημα των KROSSFIRE από την Βουλγαρία ξεσήκωσε το κοινό που τους γνωρίζει με το τραγούδι “Alexander the Great” ενώ συνέβαλαν σημαντικά στον ροκ χαρακτήρα της εκδήλωσης τα συγκροτήματα: ALL STAR HOOLIGANZ - BAD DOGS - DRINK and DRIVE - WHOCARES - HIGH SPEED - WILD SOULS – SHOTGUNS.
 Όπως καταλαβαίνετε το 3ο BIKERS WEEKEND ήταν ένα μοτοσυκλετιστικό πάρτι που εξελίχτηκε σε ένα πετυχημένο Rock Festival με περισσότερους από 2500 συμμετέχοντες.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την τόσο διαφορετική προσέγγιση τους και την τόλμη να αναλάβουν το ρίσκο (υψηλό κόστος) της παρουσίας των ΜΠΛΕ σε μία εποχή όπως αυτή.  Επίσης πρέπει να τους συγχαρούμε γιατί δεν έχουν εγκλωβιστεί στον μικρόκοσμο που δημιουργούν πολλές από τις λέσχες του είδους.
 Κρατώντας ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας και με λέσχες μοτσυκλέτας που δεν ασχολούνται με τα chopper αλλά και τις μοτολέσχες των Βαλκανίων, κατάφεραν να κάνουν την διαφορά, να ξεπεράσουν τους περιορισμούς που επιβάλει η οικονομική κρίση και να κάνουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: