Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

MOTO GUZZI V50 BRAT STYLE

Είναι πολύ σπάνιο να δεις μία μοτοσυκλέτα Ευρωπαϊκής φίρμας να έχει μετατραπεί σε custom-Brat Style. Υπεύθυνη για αυτήν την σπάνια μετατροπή είναι η Ολλανδική εταιρία Rno Cycles και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Arno Overweel.

Αυτό το στυλ μηχανών είναι πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία και οφείλετε στην τεράστια επιρροή που ασκεί στους συμπατριώτες του μοτοσυκλετιστές ο Ιάπωνας κατασκευαστής Custom -Brat Style.
Η εταιρία Brat Style έπι το πλείστον ως βάση για τις δημιουργίες της χρησιμοποιεί YAMAHA SR 400-500 και XS 650, KAWASAKI W650 και HARLEY-DAVIDSON SPORTSTER.

Ο Overweel πήρε ως βάση για να φτιάξει την μοτοσυκλέτα του ένα MOTO GUZZI V50 MONZA μοντέλο του 1985, του οποίο αφαίρεσε την μίζα και τοποθέτησε εκ των υστέρων μια μανιβέλα, τα δύο καρμπυλατέρ Dell ' Orto των 24 χιλιοστών αντικαταστάθηκαν με αυτά των 28 χιλιοστών και τοποθετήθηκε φίλτρο αέρος της Κ&Ν. Η ανοξείδωτη εξάτμιση είναι χειροποίητη, ενώ το τελικό της είναι της Supertrapp.

Ο Overweel έκοψε το πίσω τμήμα του πλαισίου και προσάρμοσε ένα μικρό ''κοκοβιό'', αντικατέστησε την μπροστινή ανάρτηση με ένα αντεστραμμένο πιρούνι των 50 χιλιοστών παίρνοντάς το από ένα Cagiva Mito. Το ρεζερβουάρ είναι από HARLEY-DAVIDSON SPORTSTER προσαρμοσμένο έτσι ώστε να τοποθετείτε στα νέα σημεία στήριξης πάνω στις σωλήνες του σκελετού.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SR400 2013 ΤΗΣ YAMAHA ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!