Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Motorcycle Art by Michael Knepper

Ο Michael Knepper είναι ένας εικαστικός καλλιτέχνης που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά του κόσμου όπως το Playboy, Cosmopolitan, National Geografic κ.ά. καθώς και έχει εργαστεί στην διαφήμιση για λογαριασμό εταιριών παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Simenes, Mercedes, Opel, Adidas κ.ά.
Ο Knepper ζει και εργάζεται στο Αμβούργο της Γερμανίας, το μεγαλύτερο μέρος από τον ελευθερό του χρόνο τον αφιερώνει στις τσάρκες με την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα μια Harley-Davidson ''Fat Boy''. 

Ως εκ τούτου δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός της έμπνευσης που άντλησε ο Knepper από τον μοτοσυκλετιστική ''σκηνή'' ζωγραφίζοντας πολλούς πίνακες με θέμα την μοτοσυκλέτα.
Έτσι δημιούργησε το ημερολόγιο με τίτλο '' Out of Hell '' το οποίο περιέχει δώδεκα έργα με θέμα την μοτοσυκλέτα(Harley-Davidson, Custom, Chopper).
Έγινε γνωστός κυρίως στις ΗΠΑ ύστερα από τις επιτυχημένες εκθέσεις του στην Νέα Υόρκη, Μαιάμη,Daytona Beach, Sturgis κ.ά. αποκτώντας πολλούς θαυμαστές.
Από το Ιούλιο του 2011 ο Michael Knepper επιλέχτηκε από την γνωστή εταιρία Orange County Choppers ως ο επίσημος και μοναδικός καλλιτέχνης που επιτρέπετε να ζωγραφίσει τις μοτοσυκλέτες της.
Απολαύστε παρακάτω μερικά από τα έργα του  Knepper και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του http://www.michaelknepper.de




Δεν υπάρχουν σχόλια: