Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Bobber ''Naughty Red'' Suzuki LS 650 Savage by Studio Motor garage

Η Studio Motor garage είναι μια Ινδονησιακή εταιρία κατασκευής custom chopper μοτοσυκλετών η οποία έγινε γνωστή και εκτός Ινδονησίας από τις εντυπωσιακά όμορφες δημιουργίες της που έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη του ανταγωνισμού μεταξί των υπόλοιπων εταιριών του χώρου. Η τελευταία της δημιουργία που φέρει την υπογραφή του Donny Aryianto ανεβάζει ακόμα πιο πάνω τον πήχη.



Ένας σκηνοθέτης που ζεί και εργάζεται στην πρωτεύουσα της  Ινδονησίας Τζακάρτα πήγε την μοτοσυκλέτα του στους ιδικούς της Studio Motor garage και ζήτησε να του φτιάξουν την μηχανή του όπως αυτός την είχε φανταστεί, την ''Naughty Red''. Ένα δύσκολο έργο αφού ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να γίνει κανένας συμβιβασμός ως προς την εμφάνιση αλλά συν χρόνος ζητούσε η μηχανή να διαθέτει μια καλή και σταθερή οδική συμπεριφορά. Ώσο δύσκολή και αν είναι μια εργασία δεν πτοούν τον Donny και τους συνεργάτες του, με τις παρεμβάσεις τους και την απόφαση για την ανοικοδόμηση εκ νέου της μοτοσυκλέτας ήρθε η στιγμή που η "Boulevard συναντά το σιδηροπρίονο".

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα SUZUKI S40 Boulevard του ΄88 στην Ελλάδα γνωστό ως LS 650 SAVAGE, η οποία γδύθηκε και έμεινε μόνο ο σκελετός της η ανοικοδόμηση ξεκίνησε με ιδικά κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα κομμάτια για αυτήν την μοτοσυκλέτα εξολοκλήρου από το Studio Motor garage. Η δεξαμενή καυσίμου, το κάθισμα το πίσω φτερό ακόμα και το κιβώτιο της μπαταρίας είναι πρωτότυπα της Motor garage.

Το σύνολο συμπληρώνετε με νέο μπροστινό σύστημα και τα καλάμια του, με νέες ζάντες, για εξάτμιση χρησιμοποιήθηκε μια σε στίλ Flash custom τελευταία πινελιά το ματ χρώμα που κυριαρχεί στη μοτοσυκλέτα παράλληλα με τα κλασικά λάστιχα της Firestones.  Ένα πραγματικά όμορφο Bobber.

Δεν υπάρχουν σχόλια: