Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

4ο BIKERS WEEKEND MACEDONIAN WARRIORS HELLAS

Στην τέταρτη ετήσια συνάντηση που διοργάνωσαν οι MACEDONIAN WARRIORS HELLAS, γιόρτασαν παράλληλα και τα 10α  γενέθλια της λέσχης τους.
Όπως κάθε χρόνο, «Μακεδονομάχοι» με τα ψηλά τιμόνια,
προσκάλεσαν τα μέλη και τους φίλους τους σε ένα τριήμερο ροκ πάρτι, στην Ασπροβάλτα.
Το 4ο BIKERS WEEKEND ήταν μία σημαντική στιγμή για το τόσο διαφορετικό αυτό  chopper club που συμπληρώνοντας 10 χρόνια παρουσίας, βρέθηκε να διοργανώνει την σημαντικότερη εκδήλωση του, στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

Η λογική προσέγγιση στο θέμα του κόστους συμμετοχής (μόνο 20€ ανά μοτοσυκλέτα και τιμή μπύρας από 1,5€) και η γενικά σοβαρή προσπάθεια των MACEDONIAN WARRIORS να διατηρήσουν την εκδήλωση τους ζωντανή, χωρίς να αποτελεί προτεραιότητα  το οικονομικό κέρδος,  έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Παρά το ότι αρκετοί ήταν οι φίλοι ακόμη και μέλη της λέσχης που τηλεφωνούσαν για να δηλώσουν  ότι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω οικονομικής αδυναμίας, οι συμμετοχές και οι επισκέψεις στον χώρο της εκδήλωσης, ξεπέρασαν τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Από το Σάββατο το μεσημέρι είχαν τελειώσει τα 600 αναμνηστικά T-shirt που έπαιρνε ο οδηγός κάθε μοτοσυκλέτας που δήλωνε συμμετοχή. Οι μοτσυκλέτες ξεπέρασαν τις 750. Αν προσθέσουμε του συνεπιβάτες και όσους μπήκαν ως επισκέπτες, το σύνολο των ατόμων που στήριξαν με την παρουσία τους το 4ο BIKERS WEEKEND, ξεπέρασε τα 1200 άτομα! Σκεφτείτε ότι το βράδυ του Σαββάτου τελείωσαν  όλες οι προμήθειες των οργανωτών σε μπύρες, ποτά και σουβλάκια, με αποτέλεσμα να τρέχουν πανικόβλητοι να βρουν τρόπο να καλυφθούν οι ανάγκες των προσκεκλημένων τους!


Βέβαια στην εκδήλωση της προηγούμενης χρονιάς, το δημοφιλές συγκρότημα των ΜΠΛΕ λειτούργησε ως πόλος έλξης για ένα πρόσθετο κοινό από την γύρω περιοχή στην συναυλία του Σαββάτου, που συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο. Αυτή τη φορά όμως ήταν εκεί μόνο οι φίλοι της μοτοσυκλέτας και οι φίλοι της ροκ που ήρθαν αποκλειστικά για το   4ο  BIKERS WEEKEND. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μεγάλη, καλά δεμένη παρέα, που διασκέδασε πραγματικά με τρέλα, σε ένα κλίμα που θύμιζε άλλες εποχές! Πιο ανέμελες.

Εκτός από τις συναυλίες, έγινε το καθιερωμένο πια επαγγελματικό strip show (δυστυχώς μόνο την Παρασκευή ) ενώ το Σάββατο αυτοσχεδίασαν οι παρευρισκόμενοι (άντρες - γυναίκες) στο pole dancing όπου διακρίθηκαν άλλοι για το ταλέντο τους και άλλοι για το χιούμορ τους. Το φθηνό αλκοόλ πάντως βοήθησε σημαντικά στην ελεύθερη έκφραση του σεξουαλικού ταμπεραμέντου αρκετών! Το καλοκαίρι τελικά, μια σχετική χαλάρωση των ηθών είναι σχεδόν επιβεβλημένη. Άλλωστε λίγα πράγματα έμειναν να απολαμβάνουμε που δεν τα αγγίζουν οι περιορισμοί του μνημονίου…..

Σημαντική η παρουσία και η γενική προσφορά των εθελοντών του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ που προσέφεραν τις υπηρεσίες και την γενικότερη στήριξη τους στους οργανωτές και τους συμμετέχοντες του BIKERS WEEKEND. Επί ποδός και σε συνεχή επαγρύπνηση ήταν η ομάδα σε όλη την διάρκεια του τριημέρου, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους λίγους μικροτραυματισμούς και παρέχοντας έως χαλαρή ψυχολογική υποστήριξη, όπου υπήρξε ανάγκη…
Και αυτή τη φορά το τριήμερο εκδηλώσεων φιλοξενήθηκε στον γνωστό χώρο του ζωολογικού κήπου της Ασπροβάλτα όπου έγινε μια προσπάθεια να  βελτιωθούν οι  εγκαταστάσεις, αλλά χρειάζεται ακόμη καλύτερες υποδομές, αν συνεχίσει να φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωση των MACEDONIAN WARRIORS.
 
Ο δήμος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έχει δοθεί για να προσελκύσει επισκέπτες στην περιοχή και να αγκαλιάσει την εκδήλωση προσφέροντας στους οργανωτές έναν χώρο που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών. Αυτό το κοινό έρχεται, γνωρίζει την περιοχή, αφήνει χρήματα στις τοπικές επιχειρήσεις και αν μείνει ευχαριστημένο, ξαναέρχεται και διαφημίζει και σε άλλους το μέρος που γνώρισε. Ένα από τα θέματα που επίσης θα πρέπει να λυθεί, είναι η περιορισμένη ανοχή της αστυνομίας και των περιοίκων στο θέμα της μουσικής. Δεν γίνεται να σταματάνε τα live και η μουσική στις 1.00π.μ.
 Μία Παρασκευή και ένα Σάββατο του καλοκαιριού θα μπορούσε να υπάρχει ένα δίωρο παραπάνω με λίγο δυνατή μουσική… Αλλιώς μάλλον θα πρέπει να βρεθεί ένας καταλληλότερος χώρος, σε μία πιο φιλόξενη περιοχή, ή έστω σε μία περιοχή με πιο έξυπνους τοπικούς άρχοντες που να ενδιαφέρονται για τους επαγγελματίες που τους ψηφίζουν και τελικά πληρώνουν και τον δήμο τους…..
Δεν χρειάζεται νομίζω να πούμε ότι και αυτή τη φορά έγιναν τα γνωστά Μοτοκαλλιστεία. Μόνο που αυτή τη φορά δεν συμμετείχε καμία μοτοσυκλέτα της διοργανώτριας λέσχης, για να αποφευχθούν πιθανές γκρίνιες. Καλή επιλογή, αλλά ακόμη καλύτερες οι μοτοσυκλέτες που είδαμε στον διαγωνισμό!

Tα Chopper clubs που εκπροσωπήθηκαν στο 4ο BIKERS WEEKEND ήταν 
Από ΕΛΛΑΔΑ:  
TWINHEADS - CHOPPER RIDERS - H.A.MC GREECE - ROAD KNIGHTS - ACES - STREET EAGLES - ARGORIDERS - NECYOMADES - RATTLESNAKE – PIRATES -HARLEY DAVIDSON CLUB THESSALONIKI – HOG ATHENS
 Από ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
THE BLACK ROSSES - OLD BASTARDS - TORNADO - H.A.MC PROSPECT CLUB BG - SHARK - VAGABONDS - SEVT III - BLACK SKORPIONS - FREE RIDERS – THRAKI.
 Από ΣΕΡΒΙΑ: FIRETOWN - FREE RIDERS - BLACK DRAGONS.
 Από ΓΕΡΜΑΝΙΑ: MAD HELLAS.
 Από ΤΟΥΡΚΙΑ: GOLDWING CLUB .
Επίσης εκπροσωπήθηκαν και αρκετές λέχες της ΜΟΤΟΕ όπως: HAYABUSA CLUB, Μ.Ο.Θ,  Μ.Ο.Σ, ΦΑΜΙΛΙΑ κ.α.
Παρευρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ Στέλιος Κορέλης.

Οι ροκ μπάντες που έπαιξαν ζωντανά την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, ήταν:
BANDX (SRB)- KROSSFIRE (BG) - MADRAKE (GR) -WILD SOULS (GR) - SARISSA (GR) - BLUEBASS (GR) - THE BLUESBONE BAND (GR) 
Οι MACEDONIAN WARRIORS  φρόντισαν να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο γιορτάζοντας μαζί τους στα 10α γενέθλια του Club. 
Το 4ο BIKERS WEEKEND τελείωσε, αλλά όλοι περιμένουν από τώρα το 5ο . Γιατί τα 10 δέκα πρώτα χρόνια ήταν συναρπαστικά, αλλά τα επόμενα 10 θα είναι ακόμη καλύτερα!
Αναδημοσίευση από
 Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: