Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Gladstone Motorcycles: Νέα βρετανική μάρκα

Ένας νέος Βρετανός κατασκευαστής μοτοσικλετών θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβρη στην έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών Salon Prive που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.
Αυτός είναι ο πρώτος νέος κατασκευαστής που κάνει την εμφάνισή του από από τις αρχές τις 10ετίας του 80 και την Hesketh Motorcycles του ομώνυμου Aγγλου λόρδου.

Πίσω από αυτή τη νέα εταιρία βρίσκεται ο Henry Cole, παρουσιαστής της βρετανικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα των εκπομπών Worlds Greatest Motorcycle Rides και The Motorbike Show. Το όνομα της βρετανικής εταιρίας ανήκει σε ένα από τους προγόνους του Cole, τον William Ewart Gladstone, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Βρετανίας τέσσερις φορές στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. 

Σκοπός αυτής την νέας εταιρίας είναι να παράγει αμιγώς βρετανικές και χειροποίητες μοτοσικλέτες ύψιστης ποιότητας και μάλλον και τιμής. 
Η πρώτη μοτοσικλέτα που θα παρουσιάσει είναι ένα βρετανικό bobber που ονομάζεται No. 1 το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις μοτοσικλέτες της 10ετίας του 50. Το πλαίσιό του προέρχεται από τη Metisse και ο κινητήρας του από την Triumph. To Νο. 1 θα παραχθεί σε μόλις εννιά κομμάτια, θα κάνει την εμφάνισή του στο Salon Prive στις 4-6 Σεπτεμβρίου και θα συνοδεύεται από ανάλογα αξεσουάρ για τον αναβάτη.
 http://www.mototriti.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: