Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Harley Davidson Club Hellas Bike Show 2012

# Μετά από πολλά Email που έλαβα από εσας όπου μου  ζητάτε να δημοσιεύσω φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το Bike Show 2012 που διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson έστειλα Email στην διοργανώτρια λέσχη πριν δέκα μέρες για να μου στείλουν στοιχεία και φωτογραφίες αλλά δυστυχώς δεν έχουν δείξει ακόμα ενδιαφέρων.
 Έτσι αναγκαστικά για να έχετε κάποια άποψη από την εκδήλωση αναδημοσιεύω σχεδόν αυτούσιο το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες από το δημοσιογραφικό site http://www.thessi.gr/.
Στο YouToube βρήκα ένα video 41 λεπτών το οποίο σας το παραθέτω παρακάτω.


ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ HARLEY DAVIDSON, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ένα πρωτότυπο απόγευμα Κυριακής απόλαυσαν περισσότεροι από 2.500 θεατές και λάτρεις της μοτοσικλέτας Harley Davidson, στην ετήσια εκδήλωση Bike Show, που διοργάνωσε  στις 23 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.
 
MAROUSSI_Harley_Davidson_23092012-2

96 πανέμορφες, απαστράπτουσες μηχανές Harley Davidson επέδειξαν τα κάλλη τους στο  πολυπληθές κοινό, αλλά και ενώπιον κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη των τριών καλύτερων ανά κατηγορία, καθώς υπήρχαν 10 κατηγορίες ανάλογα με το μοντέλο και τον τρόπο μετατροπής της μηχανής.
MAROUSSI_Harley_Davidson_23092012-3

Υπό τους ήχους ζωντανής Rock μουσικής, απονεμήθηκαν 32 βραβεία από την κριτική επιτροπή, τρία βραβεία σε κάθε κατηγορία και ένα για την καλύτερη μηχανή του show, καθώς και ένα βραβείο με ψήφο κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: