Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

HELLS ANGELS MC THESSALONIKI 6th ANNIVERSARY PARTY

6th ANNIVERSARY PARTY
HELLS ANGELS
MC THESSALONIKI
Bikes, Rock, Freedom & Respect


Σάββατο 13 Οκτωβρίου.
Mε αφορμή τα έξη χρόνια από την ίδρυση του παρατήματος στη Θεσσαλονίκη, οι HELLS ANGELS THESSALONIKI (Επίσημο παράρτημα των HELLS ANGELS WORLD) έκαναν το δεύτερο επίσημο πάρτι στο νέο τους clubhouse.
Το Anniversary Party τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη των HELLS ANGELS από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και από πάρα πολλές λέσχες από όλη την Ελλάδα.



Περισσότερα από 400 άτομα μέσα, αλλά και έξω από το Clubhouse, πέρασαν μία ωραία βραδυά με με ROCK, BLUES και ROCK n ROLL ήχους. Κυρίως όμως μία βραδιά με ανθρώπους που τους συνδέουν οι Μοτοσυκλέτες, το Rock η διάθεση για ταξίδια και η αναζήτηση της αίσθησης ελευθερίας που προσφέρει η συμβίωση με την μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους της.
Ο εσωτερικός χώρος του νέου clubhouse εντυπωσίασε όσους τον είδαν για πρώτη φορά (το προηγούμενο πάρτι έγινε στην ταράτσα του club). Ένα πραγματικά αντιπροσωπευτικό Rock Bar με επαγγελματικές προδιαγραφές, αντιπροσωπευτική διακόσμηση και όλη την υλικοτεχνική υποδομή για να λειτουργεί κανονικά φιλοξενώντας τις εκδηλώσεις των HELLS ANGELS στην Θεσσαλονίκη.
Οι HELLS ANGELS THESSALONIKI για μία ακόμη φορά,  υπήρξαν άψογοι οικοδεσπότες, ενισχύοντας την εικόνα σοβαρότητας και αλληλοσεβασμού που τηρεί με σοβαρότητα η λέσχη απέναντι σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και σε όλες τις λέσχες μοτοσυκλέτες.


Διαβάστε περισσότερα:
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=HELLSANGELSANNIVERSARY131012

Δεν υπάρχουν σχόλια: