Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο Πάπα Βενέδικτο XVI ευλογεί την Harley-Davidson


Ρώμη - Η ιταλική πρωτεύουσα επιλέχθηκε από τα μέλη της οικογένειας Davidson για να γιορτάσει το επόμενο έτος τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 110η επέτειο από την ίδρυση της εταιρίας. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση των οπαδών της Davidson από όλη την Ευρώπη, που θα εορτάσουν με το παραδοσιακό πνεύμα που χαρακτηρίζει τη μάρκα για περισσότερο από έναν αιώνα: με αίσθηση της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της αυθεντικότητας.
Τα τρία μέλη της οικογένειας, Willie G. Davidson (ανιψιός ένος από τους ιδρυτές της μάρκας) με τη σύζυγό του και το γιο του Bill, έγιναν δεκτοί από τον Πάπα Βενέδικτο XVI για την ευλογία των δύο ρεζερβουάρ Harley-Davidson προς τιμήν των εορτασμών όπως ανακοινώθηκε τις τελευταίες ημέρες από το Βατικανό. Αυτές οι δύο δεξαμενές βενζίνας, που υπογράφτηκαν από τον Πάπα Βενέδικτο, ο Willie G. και Bill Davidson, θα πρέπει να τοποθετήσουν σε δύο μοτοσυκλέτες: η πρώτη θα τοποθετηθεί στη μοτοσυκλέτα έκθεμα για τα 110 χρόνια της εταιρείας στο Harley-Davidson Museum στο Μιλγουόκι, όπου γεννήθηκε η εταιρεία, ενώ το άλλο θα τοποθετηθεί στην μοτοσυκλέτα που θα δημοπρατηθεί για την υποστήριξη του Ιδρύματος του Καλού Σαμαρείτη.
Στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο περιβάλλον στο Μουσείο του Καπιτωλίου , παρέστη και ο δήμαρχος της Ρώμης Alemanno, δηλώνοντας ευτυχής που  φιλοξενεί στη Ρώμη τον Willie G. Davidson και την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ίδιος ο  Davidson ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την επιλογή των εορτασμών στην Ρώμη, και  εκτιμάται το γεγονός ότι ο κόσμος του custom είναι πολύ δημοφιλής στην Ιταλία.








http://www.motoblog.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: