Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Harley Sportster “Stellalpina”

Ο Roberto Rossi είναι από τους πιο γνωστούς dealer της Harley Davidson στην Ιταλία, αλλά και κατασκευαστής custom μοτοσυκλετών. Η τελευταία του δημιουργία την περιγράφει ως "ένα αντισυμβατικό Sportster που τροποποιήθηκε κατάλληλα για βόλτες στο βουνό" εξ ου και το όνομα της STELLALPINA (Αλπικό αστέρι).

Η μοτοσυκλέτα βασίζετε σε ένα Harley Davidson Sportster XL 1200 του 2004, ο Rossi τροποποίησε το ρεζερβουάρ ώστε να "κάτσει" πιο χαμηλά και να έρθει πιο πίσω οι μπουκάλες στα πιρούνια είναι από Fat Boy τα ελαστικά είναι Firestone για μεικτή χρήση και οι τροχοί είναι μπροστά 19" και 16" πίσω.

Το πίσω φτερό είναι τροποποιημένο από Softail, το μπροστά φανάρι είναι Bates ενώ το πίσω είναι Lucas. H δερμάτινη σέλα ραμμένη σε στιλ διαμάντι και οι εξατμίσεις του STELLALPINA είναι κατασκευασμένες κατά παραγγελία.

Η μοτοσυκλέτα έχει καθαρή και αποφασιστική εικόνα τόσο σχετικά με την χρήση για την οποία δημιουργήθηκε ως και με την μορφή της. Το βάρος της μηχανής είναι χαμηλά ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τις ανωμαλίες και τις στροφές του αλπικού δρόμου.
¨
" Η κορυφή του βουνού τώρα είναι πιο κοντά " λέει ο  Rossi.



http://www.bikeexif.com

Δείτε ένα υπέροχο βίντεο! της STELLALPINA στις Ιταλικές Άλπεις.
http://chopper-bobber-hellas.blogspot.gr/2013/01/harley.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: