Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Custom Chopper Wayne Rooney

Ο Wayne Rooney είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ο Άγγλος επιθετικός, όμως, έχει και άλλα χαρίσματα, τα οποία αφορούν στη σχεδίαση μοτοσικλετών!





Ο Rooney, λοιπόν, σχεδίασε μια μοτοσικλέτα, η οποία με τη σειρά της κατασκευάστηκε από τη Δανέζικη εταιρεία Lauge Jensen.
Πουλήθηκε στις 21 Ιουνίου του 2012 για φιλανθρωπικό σκοπό στο eBay στο αστρονομικό ποσό των  172,656.83 δολαρίων. Πρόκειται για ένα χειροποίητο μοντέλο , ένα custom chopper που δημιούργησε ο Δανός Lauge Jensen  σύμφωνα με τις σχεδιαστικές επιλογές που έκανε ο άγγλος επιθετικός. Τα έσοδα από τις πωλήσεις  δόθηκαν στο ίδρυμα KidsAid
Στις 20 Φεβρουαρίου του 2013 η μοτοσυκλέτα θα δημοπρατηθεί εκ νέου από το Bonham Auction of Sports Memorabilia στο Chester της Αγγλίας. Αναμένετε να συγκεντρωθούν £ 40,000 με £ 60,000-το ποσό θα διατεθεί στο ίδρυμα KidsAid
Ένα από τα «περίεργα» πράγματα που έχει πάνω η μοτοσυκλέτα είναι το ενσωματωμένο αυθεντικό μπλουζάκι του Rooney στο ρεζερβουάρ της με την υπογραφή του.
Το πίσω φτερό φέρει καλλιτεχνική απεικόνιση του Rooney να πανηγυρίζει μετά το γκολ του εναντίον της Manchester City το Φεβρουάριο του 2011. Το γκολ αυτό χαρακτηρίστηκε ως  «το γκολ της χρονιάς»
Συνοδεύεται με μεταλλική πλακέτα από 21 μαύρα διαμάντια και ένα λευκό.

Ο Wayne Rooney δήλωσε : «Η μοτοσυκλέτα που ετοιμάσαμε αντλεί έμπνευση από το γκολ που πέτυχα πέρσι εναντίον της Manchester City. Όπως άλλοι έχουν δηλώσει, το γκολ ήταν εξαιρετικής ποιότητας, τεχνικής αρτιότητας, δύναμης και ομορφιάς. Ελπίζω ο αγοραστής να συμφωνήσει ότι είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: