Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Gold Bike Μοτοσικλέτα 24 καρατίων

Η εταιρεία Lauge Jensen, γνωστή για τη μέχρι τώρα ακριβότερη μοτοσικλέτα στον κόσμο, την Goldfinger, ξεπέρασε τον εαυτό της, με μια νέα χρυσή μοτοσικλέτα!

Η Lauge Jensen εδρεύει στη Δανία και κατασκευάζει ένα και μόνο μοντέλο, το Great Dane, το οποίο βλέπουμε κάθε φορά σε διαφορετική παραλλαγή. Το πιο γνωστό από τα μοντέλα της μέχρι σήμερα είναι το Golfinger, ένα εντυπωσιακό custom με επιχρυσωμένα μέρη και 250 διαμάντια, το οποίο πουλήθηκε πρόσφατα έναντι 850.000 δολαρίων.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να επαναλάβουν το κατόρθωμά τους και, όπως φαίνεται, το ξεπέρασαν. Η νέα μοτοσικλέτα, με το όνομα Gold Bike, είναι επίσης ένα custom βασισμένο στο Great Dane, το οποίο έχει επιχρυσωθεί στο χέρι με χρυσό 24 καρατίων και διαθέτει 268 διαμάντια! Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα εκτίθεται αυτές τις ημέρες στην έκθεση Motorcycle Days του Αμβούργου (υποθέτουμε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας) και η αξία της υπολογίζεται πως ξεπερνά τα 880.000 δολάρια!
Πέρα από το… δευτερεύον θέμα της αξίας του, το Gold Bike διαθέτει έναν δικύλινδρο κινητήρα 1.807 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 90 ίππους στις 3.200 σ.α.λ.. Κρίνοντας, μάλιστα, από τους υπόλοιπους κινητήρεςl που τροφοδοτούν τα μοντέλα της εταιρείας, υποθέτουμε ότι ο συγκεκριμένος πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές Euro 4.







Δεν υπάρχουν σχόλια: