Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στην Intermot το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Custom


Στην Intermot της Κολονίας θα διεξαχθεί το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Custom, μετά από συμφωνία του περιοδικού AMD με τους υπεύθυνους της διεθνούς έκθεσης.

Το AMD (American Motorcycle Dealer), το περιοδικό που διοργανώνει το πρωτάθλημα custom μοτοσικλετών, κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια και οι υπεύθυνοι προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές της Intermot, προκειμένου να διεξάγουν στις εγκαταστάσεις της το πρωτάθλημα.
Ο μεγάλος κερδισμένος αυτής της υπόθεσης είναι, φυσικά, το AMD, το οποίο έχει την ευκαιρία να προβάλλει τη διοργάνωσή της σε πολύ περισσότερο κόσμο. Το περσινό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στο Essen της Γερμανίας, συγκέντρωσε πολύ κόσμο, αλλά αυτός δε μπορεί να συγκριθεί με τα πλήθη που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στην Intermot.
Αυτό φαίνεται και από τη δήλωση του αρχισυντάκτη του περιοδικού, Robin Bradley: «Η Intermot θα μας εξασφαλίσει μεγάλο αριθμό θεατών και την δυνατότητα να απευθυνθούμε άμεσα στη βιομηχανία. Αυτό μας βοηθά να προωθήσουμε τη βιομηχανία customized μοτοσικλετών».
Ωστόσο, και οι υπεύθυνοι της Intermot δεν έκαναν χάρη στους διοργανωτές. Ο Ingo Riedeberger, project manager της Intermot, δήλωσε: «είμαστε πολύ χαρούμενοι που προχωρήσαμε στη συμφωνία φιλοξενίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της AMD». 
Θυμίζουμε, τέλος, ότι η φετινή Intermot θα διοργανωθεί στις 1-5 Οκτωβρίου.
ΜΟΤΟΤΡΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: